Notiser: Fletcher målskytt i landslagsdebuten

  • Manchester Uniteds Ashley Fletcher gjorde igår sin första match i det engelska U20-landslaget. Den engelska förbundskaptenen gjorde misstaget att sätta sin enda Unitedspelare på bänken. Då var det förstås ingen överraskning att Frankrike gick upp till 3-1. Med kvarten kvar skickades dock Fletcher på planen. Tre minuter senare reducerade England. När det så återstod fem minuter slog Fletcher in kvitteringen. Hemmalaget Frankrike avgjorde dock i slutskedet. [FA]
  • Vi tvingas notera att den förre Sunderlandmålvakten Marton Fulop har dött. Fulop, som har kämpat med cancer, blev bara 32 år gammal. [Sunderland]
  • Fifa meddelar att man nu har fem kandidater till posten som ny Fifapresident. Efter granskning av Fifas etiska kommitté försvann Musa Hassan Bility. Saknad på listan av kandidater är även Michel Platini, utan att detta kommenteras. De fem kvarvarande kandidaterna är Ali Al Hussein, Salman Bin Ebrahim Al Khalifa, Jerome Champagne, Gianni Infantino och Tokyo Sexwale.
  • Wales vann i morse med 3-0 mot Georgien i kvalet till U19-EM. Regan Poole var oanvänd avbytare. [Uefa]

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS