Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Joel Pereira tillbaka till United

Joel Castro Pereira har återvänt till Manchester United efter en månads lån i Rochdale. Det är inga konstigheter, lånet var bara skrivet på en månad.

Den unga målvakten tycks ändå ha gjort ett gott intryck under sin tid i Rochdale, även om det blev sparsamt med speltid. ”Han har återvänt till Manchester och det gör oss besvikna,” säger Rochdales manager Keith Hill till klubbens hemsida.

Han är en utmärkt spelare. Jag älskar honom totalt och han passar mig som manager med den typ av målvakt han är. Han är bombastisk, väldigt vågad och har väldigt bra självförtroende. Han ville att jag skulle ge honom försäkran men jag ger inte försäkringar om speltid till någon. […]

Jag förstår hans tankar och om han ändrar sig och vill komma tillbaka kommer han att omfamnas med öppna armar. För jag tycker att han är en utmärkt ung kille som har en otrolig framtid i sporten.