Madley dömer på lördag

Premier League är äntligen tillbaka på lördag. Ligan meddelar idag att det blir Robert Madley som kommer att döma Uniteds bortamatch mot Watford. McDonough och Perry assisterar med Taylor som fjärdedomare.

Det blir Madleys allra första Manchester United-match. Om man inte räknar U21 förstås. Madley var domare när United vann U21-finalen mot Tottenham 2013. Då vann United med 3-2 trots underläge 2-0. I Uniteds startelva återfann Jesse Lingard och Adnan Januzaj. Andreas Pereira och James Wilson var oanvända avbytare. I Tottenhams startelva noterar vi Harry Kane.

Madley har dömt Watford fem gånger, varav en den här säsongen. Det var deras 1-0-seger hemma mot Swansea, då Watford kunde vinna trots att man fick Behrami utvisad efter 64 minuter. Madley dömde Watford i Championship fyra gånger, med tre segrar och en förlust för Watford.

Madley gjorde minnesvärd Premier League-debut i april 2013. Han dömde Sunderland mot Watford och drog fram det röda kortet tre gånger. Sedan dess har blivit 24 matcher och fyra röda kort till. På sina tre senaste matcherna har han blåst straff fyra gånger och plockat upp tre röda kort.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS