Notiser: Buffonge klar för United

 • Manchester United har till slut formellt gjort klart med junioren DJ Buffonge. Detta noteras då han nu är uppsatt bland juniorerna på den officiella hemsidan. Den skickliga mittfältaren, vars fullständiga namn är Darren Raekwon McIntosh-Buffonge, tillhörde senast Fulhams akademi och har även spelat för Arsenal. Han provspelade med United i början på säsongen men blev skadad och övergången lades på is. Nu är övergången äntligen klar. En välkommen förstärkning för juniorerna. Trots att han bara spelade tre matcher i början på säsongen toppar han fortfarande den interna assistligan i juniorlaget. [Twitter/Doron Salomon]
 • På tal om unga spelare. I helgen som gick vann Uniteds 05:or i helgen en turnering i Polen. Lag som Benfica, Tottenham, Chelsea, Juventus och Ajax deltog i turneringen.

https://twitter.com/m_zelek/status/665517520435159040/photo/1

 • Efter terroristattacken i Paris kommer Premier League att uppdatera sin riktlinjer för säkerheten på arenorna. Klubbarna kommer att informeras på torsdag och detta kommer att följas av ett meddelande till allmänheten. [Guardian]
 • Vi noterar att Ole Gunnar Solskjaer har börjat twittra.

https://twitter.com/olegs26_ole/status/665600849197035520

 • Josh Doughtys kanadensiska U20-landslag (som möjligen är ett U18-lag) spelade 1-1 mot Mexiko. Inga laguppställningar tillgängliga så vi vet inte hur mycket speltid, om någon alls, som Doughty fick. Det enda vi vet är att han inte gjorde mål. [Twitter/Canada Soccer]
 • Cameron Borthwick-Jackson var oanvänd avbytare när Englands U19-landslag vann med 5-1 mot Japan. [FA]
 • Timothy Fosu-Mensah spelade hela matchen när Hollands U19-landslag vann med 4-2 borta mot Tjeckien. [Ons Oranje]
 • Regan Poole var återigen oanvänd avbytare för Wales U19-landslag i EM-kvalet. Det blev förlust mot Albanien och då Georgien samtidigt fick 0-0 mot Österrike innebär det att Wales slutade sist i gruppen.
 • Libyen vann med 3-1 borta mot Rwanda och gick därmed vidare till nästa omgång i VM-kvalet. Man är ett av 20 lag som slåss om fem VM-platser. Vi tror att Al-Sadeq Al-Fitouri i laguppställningen är Manchester Uniteds Sadiq El Fitouri. Han spelade i så fall hela matchen och blev varnad. Men det skulle också kunna vara en helt annan spelare… [Fifa]
 • Landskampen mellan Belgien och Spanien som skulle ha spelats ikväll har blivit inställd av säkerhetsskäl. [Twitter/Belgian Red Devils]
 • Vi avslutar med ett par vines från Brunton Park i Carlisle. Det är ett klipp från igår och ett klipp från idag. Ikväll ska Carlisles juniorer spela mot Doncaster i FA Youth Cup på arenan.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS