Lånekollen 15/16 – vecka 48

Det går fortsatt tungt för många av de utlånade spelarna. Många som inte tar en ordinarie plats i sina lag. Men några ljusglimtar hittar vi trots allt även i denna veckas lånekoll.

Will Keane, Preston, hoppade in sista kvarten i bortamatchen mot Fulham vid ledning 1-0. Tre minuter efter Keanes inträde så kvitterade Fulham till 1-1 vilket matchen också slutade.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen när Barnsley förlorade borta mot Peterborough med 3-2. Spelade även hela matchen när Barnsley kvitterade på stopptid till 1-1 hemma mot Sheffield United.

Adnan Januzaj, Dortmund, fick hoppa in sista 25 minuterna när Dortmund förlorade borta mot FC Krasnodar i EL med 1-0. Fick sedan sitta på bänken matchen igenom när Dortmund besegrade Stuttgart med 4-1.

Tyler Blackett, Celtic, fick ingen plats i Celtics trupp som bortaslog Inverness med 3-1.

Liam Grimshaw, Motherwell, spelade 90 minuter när Motherwell spelade 2-2 hemma mot Hearts. Grimshaw noterades för ett gult kort i matchen.

Donald Love, Wigan, var inte med i truppen när Wigan förlorade med 0-1 hemma mot Burton. Inte med när Wigan spelade 0-0 borta mot Southend. Love klev av skadad i en match den 21 november och har inte spelat sedan dess. Oklart om han kommer att återvända till Wigan då hans lån går ut i dagarna.

Joel Castro Pereira, Rochdale, spelade hela matchen men fick släppa in två bollar när Rochdale föll borta mot Gillingham med 2-0. Fick sedan släppa in en boll när Rochdale hemmaslog Port Vale med 2-1.

Kieran O’Hara, Stockport, fick ingen rolig debut och fick släppa in fyra mål när Stockport föll hemma mot Solihull med 2-4. Satt sedan på bänken, till förmån för en ny målvakt som lånats in från Fleetwood Town, när Stockport förlorade mot Nantwich Town i FA Trophy med 2-0. Den nye målvakten orsakade straffen som ledde till 2-0.

James Wilson, Brighton, kom in med 25 minuter kvar istället för 2-1 skytten Bobby Zamora. Prickade stolpen och var bra i sitt inhopp men förblev mållös. Brighton vann dock matchen med 2-1 och hakar på i toppstriden.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS