Clattenburg på lördag

Premier League meddelar att Mark Clattenburg kommer att döma Manchester Uniteds hemmamatch mot West Ham på lördag. Clattenburg får Beck och Collin som assisterande domare och Attwell är fjärdedomare.

Clattenburg är vi vana att ha som domare. Senast vi hade oturen att stöta på honom var i det mållösa derbyt mot Manchester city, då han borde ha blåst straff till United men struntade i det. Han har den här säsongen också dömt 3-2-segern borta mot Southampton. Totalt har han dömt 35 Unitedmatcher, med resultatraden 20-7-8.

Clattenburg har gjort en match med West Ham den här säsongen, då de i oktober bortabesegrade Crystal Palace med 3-1. Cabaye gjorde straffmål för Palace men Palace fick också Gayle blev utvisad i slutet på första halvlek. Totalt har Clattenburg gjort 25 matcher med West Ham (9-5-11).

Han har dömt tre matcher mellan United och West Ham. Senast bortamatchen i februari i år (1-1), då Daley Blind kvitterade på tilläggstid och Luke Shaw blev utvisad ännu senare. Clattenburg dömde på Old Trafford när United vann med 3-0 i augusti 2010, efter mål av Rooney (straff), Nani och Berbatov. Samma säsong dömde han när West Ham vann med 4-0 hemma i ligacupen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS