Media: Axeln ur led på Rojo

Steve Bates, som brukar har rätt bra koll, rapporterar idag för Mirror att Marcos Rojo har dragit axeln ur led på träning. Rojo drog ju axeln ur led även förra hösten, då han gick sönder i derbyt mot city. Den gången behövde han nästan en månad för rehabilitering, även om han slapp en operation.

Återstår att se hur länge han blir borta den här gången, men Bates skriver att det är tal om ”veckor” och han ”kan behöva en operation”.

BBC:s Simon Stone bekräftar Bates uppgifter på Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS