MEN: Rooney kan vara tillbaka mot Norwich

Manchester Uniteds lagkapten Wayne Rooney har missat de tre senaste matcherna med en skada. Enligt Manchester Evening News ska kaptenen dock vara i fas för en comeback mot Norwich på lördag eller senast mot Stoke på annandagen.

Rooney ska nu kunna röra sig fritt och utan smärta.

Kaptenen, som gör sin 500:e match för United nästa gång han får spela, har varit kritiserad under säsongen. Han är dock alltjämt lagets bästa målskytt och som det har sett ut de senaste matcherna kan han behövas.

Uniteds skadesituation är jobbig för tillfället men rimligen ska några av de skadade kunna vara tillbaka mot Norwich. Van Gaal sa senast att Darmian, Herrera och Smalling borde vara tillbaka före jul och Norwichmatchen är den sista före jul.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS