Memphis: Jag är ingen festprisse

Memphis Depay har sedan han flyttade till Manchester United anklagats för att inte ha en tillräckligt seriös inställning till fotbollen. I en intervju med Algemeen Dagblad, återgiven av Independent, förnekar holländaren dock detta.

Det roliga är att sedan jag kom till England har jag bara varit ute en gång. Men jag läste nyligen att Ryan Giggs har pratat med mig om mitt rykte som en festprisse och liknande. Totalt nonsens! Helt och hållet påhittat!


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS