Times: Van Gaal har blivit lovad att han sitter säkert

Jonathan Northcroft på Sunday Times rapporterar idag att Louis van Gaal ska ha blivit lovad att hans jobb i Manchester United är säkert. Uniteds långsiktiga plan ska vara att behålla Van Gaal tills Ryan Giggs är redo att ta över. Bara om den dåliga formen fortsätter kan det bli aktuellt med en förändring.

Ed Woodward och Glazers ska ha uppfattningen att Van Gaal bygger en stark grund som klubben kan följa när managern lämnar. Holländaren kräver att alla avdelningar i United jobbar transparent och inom de tydliga riktlinjer han har skapat, vilket ska vara det som klubbledningen uppskattar mest.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS