Gary Neville: Min framtid är inte som manager

Gary Neville har fått en tuff start som manager för Valencia. Han jagar fortfarande sin första seger i ligan, även om 2-2 mot Real Madrid i helgen är ett hyfsat resultat. Det var också ett resultat som blev den slutliga spiken i Rafael Benitez kista, då Real agerade snabbt och sparkade Benitez och ersatte honom med Zinedine Zidane.

Neville pratade inför den matchen med sina tidigare arbetsgivare Telegraph och Sky Sports och han säger att hans framtid inte är som manager. Han förnekar också kategoriskt att han har tagit jobbet i Valencia med sikte på att en dag ta över Manchester United eller det engelska landslaget.

Jag kommer inte att säga var jag vill sluta. Och det är inte som manager eller huvudtränare, så jag vill vara tydlig med det,” säger Neville.

Då jag har varit i media i fyra eller fem år har jag sett folk dansa runt dessa frågor, vara undvikande, få det att se ut som att de håller sina alternativ öppna. Men jag ville bara strypa det direkt och berätta hur det är och hur det kommer att bli. [Manchester United eller England] kommer helt enkelt inte hända. Jag ville inte mygla mig genom svaret.

De båda intervjuerna är klart läsvärda (den på Sky Sports inkluderar också videoklipp):


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS