Fellainis olyckliga statistik

Det går inte bra för Manchester United när Marouane Fellaini får spela.

Nu är den här statistiken aningen orättvis mot Fellaini. I bortamatchen mot Arsenal kom han in i underläge 3-0 och han kom in i underläge mot Swansea, varvid han knappast kan beskyllas för de förlusterna.

Men även om vi tittar enbart på matcher som Fellaini har startat är statistiken dyster läsning för Fellaini: I ligan har han startat sex matcher, en seger, två oavgjorda och tre förluster. Han startade bara en enda match i Champions League, förlusten i Wolfsburg. Han har också startat i de tre inhemska cupmatcherna.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS