Två U21-matcher schemalagda

Manchester United meddelar på Twitter att U21-matchen mot Manchester city kommer att spelas torsdagen den 11 februari med avspark 20.00. United meddelar också att kvartsfinalen i Lancashire Senior Cup borta mot Blackpool kommer att spelas onsdagen den 24 februari med avspark 15.00.

Därmed har U21 nu sju matcher inplanerade i februari. Detta kan jämföras med att laget hittills den här säsongen har spelat nio matcher (tio om vi inkluderar semifinalen i Lancashire Senior Cup mot Rochdale som spelades i juli).


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS