Lånekollen 15/16 – vecka 2

Ingen vidare vecka för de (få) utlånade spelarna. Endast två spelare som är helt ordinarie i sina lag just nu och det är två målvakter. Här kommer i alla fall lånekollen för vecka 2.

Sam Johnstone, Preston, stod hela matchen när Preston besegrade Bristol City på bortaplan med 2-1. Den nyblivne Prestonspelaren Ben Pearson startade och spelade 82 minuter. Marnick Vermijl fick också speltid men endast några få minuter på slutet. Sam Johnstone stod även hela matchen när Preston spelade 1-1 borta mot Ipswich.

Tyler Blackett, Celtic, var inte med i truppen när Celtic besegrade Dundee United på bortaplan med 4-1.

James Wilson, Brighton, har det tungt just nu. Han fick förvisso starta i bortamötet med Rotherham men blev utbytt efter en timme vid underläge 1-0. Brighton, som är inne i en tung period som lag, förlorade till slut med 2-0. Inledde sedan på bänken i bortamötet med Blackburn. Bobby Zamora gjorde tidigt matchens enda mål för Brighton, han blev sedan utbytt mot just Wilson efter 73 minuter.

Ashley Fletcher, Barnsley, spelade sista kvarten när Barnsley enkelt slog Shrewsbury med 3-0 på bortaplan. Ställningen var 3-0 när Fletcher blev inbytt.

Kieran O’Hara, Morecambe, bytte en bänk till en annan bänk och satt 90 minuter när Morecambe besegrade Yeovil Town med 2-1.

Dean Henderson, Stockport, debuterade i målet när Stockport tog emot Nuneaton. Matchen slutade 1-1.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS