Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträff i Landskrona den 7 feb

Då var det återigen dags för alla Unitedvänner att samlas i Landskrona. 7 februari är det bortamatch mot Chelsea och alla är välkomna. Så släng på dig matchtröjan, mössan, kepsen och halsduken och spring till The Red Devils Landskrona och O’Learys om du är i krokarna!

Hej alla röda vänner!

Long time no see.

Då var dags för ny träff!

Plats: O’Learys Landskrona ”Devils Corner”
Dag: Söndagen den 7 februari
Tid: Samling från 16.30
Kickoff: 17.00
Match: Chelsea – Manchester United
Övrig aktivitet: Tips
Anmälan: Per e-post till the_red_devils_landskrona@yahoo.se
Sista anmälningsdag: 3 februari

Andra tänkta träffar:

Man United – Arsenal 28 feb kl. 15.05
Man City – Man United 20 mars kl. 17.00

Välkomna!

GGMU
We’ll Never Die


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila lokalt@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.