United annonserar HBTQ-initiativ

AON:s konferens Team Pride: LGBT in Sports  annonserade Manchester United igår att man tillsammans med Arsenal kommer att genomföra en HBTQ-manifestation inför Premier League-matchen mellan klubbarna den 28 februari. Detta kommer att bestå av att lagens kaptener kommer att utbyta ett par gigantiska skosnören i regnbågsfärger.

Gay Star News berättar också att ett Manchester United-lag, bestående av veteraner och personal, kommer att spela en träningsmatch mot den homosexuella klubben Stonewall FC. Londonklubben Stonewall, som spelar i Middlesex County Football League (nivå 11-13 i seriepyramiden), firar i år sitt 25-årsjubileum.

Muss applåderar initiativet.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS