Matchdag (Europa League-versionen)!

Avspark klockan 19.00, bara en sån sak. Det här med Europa League är som det är. Men platsar man inte i Champions League så är Europa League bättre än ingenting. För Manchester United är det en chans, om än en ytterst liten chans, att kvala in till Champions League nästa säsong och en chans att komplettera medaljsamlingen.

Idag kan det tänkas att Joe Riley (han är förvisso högerfotad men har den senaste tiden oftast spelat på vänsterkanten i U21) debuterar för Manchester United. Det troliga är väl att McNair startar som mittback och att Blind lirar på kanten men det ska inte uteslutas att Van Gaal slänger in Riley i startelvan eller att Riley får chansen som inhoppare. För några år sedan var han autografjägare.

https://www.instagram.com/p/BAF14aGGCHa/

När motståndet, Midtjylland, är danskt är det förstås läge att titta på danskt målvaktsspel.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS