Spelarbetyg: Midtjylland – United

Säsongen fortsätter att vara en besvikelse och det är svårt att finna positiva inslag för tillfället. Gårdagen innebar ännu en usel insats och en uppvisning i uppgivenhet.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

Sergio Romero 6
Den enda i laget som kan och bör hålla huvudet högt idag dagen efter den annars värdelösa insatsen av Manchester United. Gjorde ett par otroliga räddningar efter att ha fått hoppa in efter De Geas skada på uppvärmningen.
Donald Love 4
Hamnade ur position flera gånger i sin debut, gav ett allmänt nervöst intryck och blev varnad för en ful/dålig tackling.
Chris Smalling 4
Borde ha gjort mål men fortsatte också att bjuda på allt annat än det imponerande försvarsspelet som första halvan av säsongen. Oroande utveckling, vilket i och för sig gäller hela laget.
Daley Blind 4
Är ju som bekant ingen mittback och ser inte ut att bli en mycket bättre mittback i framtiden. Att hans tränare envisas med att placera honom där är dock inte hans fel. Skadesituationen påverkar, såklart, och vilken annan tränare som helst hade formerat sin backlinje annorlunda.
Paddy McNair 4
Såg ihop med de andra i backlinjen till att det såg kaosartat ut vid flera tillfällen och imponerade inte på något sätt.
Michael Carrick 4
Hans passning ledde till kvitteringen och bidrog likt övriga kollegor till att resultatet slutade 2-1.
Ander Herrera 4
Utbytt ’72. Tydligt, tydligt ur form! Förlorade alldeles för mycket boll och blev rättmätigt utbytt.
Jesse Lingard 5
Missade, som vanligt, alldeles för många vitala och bra lägen framför mål
Juan Mata 4
Utbytt ’78. Innan han blev utbytt lyckades han med konststycket att undvika närkontakt vilket ledde till mål och en i övrigt händelselös insats.
Memphis Depay 4
Såg piggare och tryggare ut än flera gånger tidigare och gjorde trots allt mål, men kan fortfarande kräva mer med tanke på motstånd och spelet överlag.
Anthony Martial 4
Orsakar alltid problem för vilket försvar han än möter med sin snabbhet och tekniska fötter men ej tillräckligt denna tragiska afton.
Morgan Schneiderlin 4
Inbytt ’72. Att byta in en defensiv mittfältare för att försvara 1-1 mot Midtjylland är bara en av deprimerande aspekterna med Louis van Gaals tid som tränare för Manchester United.
Andreas Pereira n/a
Inbytt ’78. För kort tid på plan för betyg.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS