Gomes vann turnering med U16-landslaget

Englands U16-landslag vann i förra veckan tre matcher av tre i en fyrnationersturnering. Angel Gomes var Manchester Uniteds representant i turneringen och lyckades bra. I segern mot Norge noterades han för en assist på matchens enda mål. I 5-1-segern mot Tjeckien gjorde han sitt första landslagsmål och i den avslutande 1-0-segern mot Italien var han involverad i förarbetet till målet.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS