Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Joe Riley stolt debutant

Embed from Getty Images

Jag är väldigt, väldigt glad,” sa Joe Riley till MUTV efter sin Manchester United-debut. ”Det här är något jag alltid har drömt om. Att stå vid sidlinjen och vänta på att komma in, bära tröjan med ditt namn på ryggen är någon alla grabbar som kommer genom systemet är stolta att göra och det var samma för mig, det är en dröm som blir sann.

Vänsterbackspositionen är kanske inte den naturliga för Riley men det är framför allt där han har spelat den här säsongen. ”Jag har spelat överallt men för U21 har jag egentligen spelat vänsterback hela säsongen. Det är naturligt, jag gillar att spela där och om managern vill att jag ska spela där så kommer jag definitivt spela där.

Hoppa till Manutd.com för ett längre videoklipp.