Evening Standard: United stänger Upton Park

Londontidningen Evening Standard rapporterar att Manchester Uniteds bortamatch mot West Ham i Premier League kommer att bli den sista matchen någonsin på Upton Park (som formellt heter Boleyn Ground). West Ham kommer efter den här säsongen flytta till Olympic Stadium. Det var meningen att deras hemmamatch mot Swansea den 7 maj skulle bli sista matchen på Upton Park men nu tyder mycket på att matchen mot United kommer att spelas tisdagen den 10 maj eller onsdagen den 11 maj.

Det är redan klart att matchen inte kommer att spelas som planerat den 23 april, då ett av lagen kommer att spela semifinal i FA-cupen då. Från nu till säsongens slut finns det bara två veckor med lediga datum mitt i veckan, veckorna som börjar 18 april och 9 maj. Den första av de veckorna kommer troligen att behövas för att ta hand om ligamatcherna som skulle ha spelats 12 mars.

Även ifall United skulle åka ur Europa League så är Uefa mycket ovilliga att tillåta spel i Premier League samma dagar som det spelas Champions League eller Europa League. I händelse av att Uniteds FA-cupmatch mot West Ham går till omspel blir det mycket körigt i kalendern.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS