Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rashford tvåmålsskytt mot Arsenal

Marcus Rashfords succé fortsätter. Tonåringen slog till med två mål och en assist när Manchester United tog en heroisk 3-2-seger mot Arsenal.

Rashford slog till med två mål i första halvlek då United gick ifrån till 2-0. Arsenal reducerade före paus men United tog tillbaka tvåmålsförsprånget när Rashford hittade Ander Herrera som placerade bollen i nät via en försvarare. Arsenal fick återigen en reducering men United försvarade sig utmärkt under matchens avslutning.

Embed from Getty Images

Mycket, mycket imponerade av Manchester United. Framför allt när man beaktar de spelare som man hade att tillgå. Louis van Gaal introducerade två nya debutanter idag. Timothy Fosu-Mensah kom in som vänsterback tidigt i andra halvlek då Marcos Rojo gick sönder och James Weir kom in i slutskedet.

Mycket mer om matchen följer.