Muss inleder samarbete med We Are United podcast

Muss har inlett ett samarbete med den svenska Manchester United-podcasten We are United (WAU). Från och med nu så kommer WAU innehålla information till medlemmar i Muss.

Så här beskriver WAU sin podcast: Vi är ett gäng United-supportrar som har gått ihop och gjort en podcast. Vi är sex personer som kommer från olika delar av landet, från norr i Skellefteå, mellersta delarna i Uppsala och Ulricehamn till söder i Malmö och Lund. I WAU pratar vi om det som händer i Manchester United, allt från eftersnack och analyser till uppladdning och genomgång inför nästa match. WAU är en podcast av fansen för fansen.

Framöver kommer du alltid hitta det senaste avsnittet av WAU i sidebaren på Muss.se. För den som brukar lyssna på podcasts är rekommendationen givetvis att du prenumererar på podden i din vanliga podcastspelare.
Alla avsnitt av WAU hittar du här.

Muss har ambitionen att samla ihop fler svenska podcasts. Vill du synas med din på Muss.se, kontakta oss på marknad@muss.se.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS