Förbundskaptenen ljuger om Rashford

Jag har tittat på Rashford i två år, så jag har känt till honom en lång tid. Han är i vårt system och spelar för U18-landslaget – spelare som vi tror på och som vi tror har han ljus framtid – så vi är mycket glada att han och andra får chanser i a-laget i sina klubbar. Det här är underbart och förhoppningsvis fortsätter det under lång tid,” säger Englands förbundskapten Roy Hodgson om Manchester Uniteds succéanfallare Marcus Rashford.

Det är bara det att Rashford inte alls är med i U18-landslaget speciellt ofta. De senaste tre åren har Rashford totalt spelat 86 minuter landslagsfotboll. Men visst, Hodgson har säkert jättebra koll på honom. Även om förbundskaptenerna i ungdomslandslaget har missat Rashford så förstår ju vem som helst att a-landslagets förbundskapten inte gör annat än att titta på juniormatcher.

Rashford har spelat tre matcher för Manchester United och det är tillräckligt för att förbundskaptenen ska nämna honom som en potentiell EM-spelare i sommar: ”Att göra fyra mål på tre matcher är en fantastisk prestation och om han kan fortsätta är det fantastiskt för Manchester United och också för England. Jag skulle heller inte utesluta honom [för a-landslaget i sommar]. Jag hoppas bara att han kan göra det bra.

Citat: Guardian


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS