Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Jonny Evans ångrar inte att han lämnade United

Inför matchen mellan West Bromwich Albion och Manchester United på söndag har den förre Unitedspelaren Jonny Evans gjort en intervju i Independent. Evans kommer dock inte att spela på söndag, då han är skadad.

  • Om att flytta till West Brom: ”Jag måste säga att jag verkligen har gillat det. När du är utanför laget och inte spelar regelbundet har du alltid den där frågan i ditt huvud: ’När kommer jag spela nästa gång?’ Jag har gillat känslan, spelare pratar alltid om det, den där lördagskänslan att gå ut och spela fotboll och det har varit en av de största sakerna. Jag hade en fantastisk tid i United och jag älskade det, men det kom en tid när jag var tvungen att fatta ett beslut. Jag vill spela, ville visa folk vad jag kan göra.
  • Evans tror inte att den långa avstängningen i slutet på förra säsongen påverkade. ”Managern fattade givetvis beslutet att låta mig gå, men i bakhuvudet visste jag att det var på väg. […] Jag välkomnade det på ett sätt. […] Jag tänkte bara för mig själv att det här är tiden för mig att börja något nytt.
  • Om Van Gaal: ”Louis van Gaal är en fantastisk coach och det är många grejer jag verkligen gillade under honom. […] Jag presterade inte på min bästa nivå och jag tyckte inte att mina prestationer var tillräckliga för att jag skulle ta mig tillbaka in i laget.
  • Om mentalitet: ”Det är totalt annorlunda i West Brom och det har öppnat ögonen på mig. Jag har haft stunder på landslagsnivå där du har spelat mot överlägsna lag, så det är en annan typ av match och det har hjälpt mig.
  • Evans ser fram emot att spela EM för Nordirland i sommar: ”Nu har vi Tyskland som vår sista gruppspelsmatch i Paris, det är otroligt för oss.

Läs hela intervjun på Independent.