Varela uttagen till landslaget; Pereira i OS-landslaget

Högerbacken Guillermo Varela har imponerat för Manchester United de senaste matcherna. Så pass mycket att han nu har fått en plats i Uruguays landslagstrupp inför VM-kvalmatcherna mot Brasilien och Peru i mars.

Det ska sägas att det är en stor trupp som har tagits ut, så Varelas chans till speltid är måhända begränsad.

Också landslagsuttagen är Andreas Pereira. För hans del handlar det dock om OS-landslaget. Pereira har varit petad de senaste gångerna men får nu plats i truppen på nytt. Hans chanser att få spela OS i sommar får dock ses som små.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS