LÃ¥nekollen 15/16 – vecka 9

Som vanligt blandade insatser i veckans lånekoll. Men en het anfallare har vi i alla fall att rapportera om.

Tyler Blackett, Celtic, var inte med i truppen när Celtic bara fick 0-0 hemma mot Dundee FC. Celtic leder ligan fyra poäng före Aberdeen. Var inte heller med när Celtic enkelt avancerade i cupen.

James Wilson, Brighton, hoppade in sista kvarten när Brighton krossade Leeds med 4-0. Ställningen var 4-0 redan i paus och matchen var avslagen när Wilson äntrade planen. Spelade sedan sista 20 när Brighton spelade 0-0 borta mot Preston.

Ashley Fletcher, Barnsley, spelade hela matchen och gjorde Barnsleys andra mål när laget vann med 2-0 över Coventry. Fletcher blev också varnad i matchen. Formen är fortsatt stigande för Fletcher som inledde målskyttet i den 18:e minuten borta mot Walsall. Barnsley vann till slut matchen med 3-1 och Fletcher blev utbytt på stopptid.

Kieran O’Hara, Morecambe, satt pÃ¥ bänken hela matchen när Morecambe förlorade borta mot Luton med 1-0. Satt även pÃ¥ bänken när Morecambe spelade 1-1 borta mot Crawley Town.

Victor Valdes, Standard Liege, spelade hela matchen när Standard Liege besegrade Genk med 2-1.

Nick Powell, Hull, spelade sista halvtimmen när Hull jagade kvittering borta mot Birmingham. Men den kom aldrig och hemmalaget höll undan och vann med 1-0.