Poole missar U19-landskamper

Wales U19-landslag spelar ett par träningsmatcher den här veckan. Manchester Uniteds Regan Poole var en av spelarna i truppen. Poole har dock tvingats lämna återbud, detta rapporterar Wales fotbollsförbund. Anledningen är att United behöver honom inför Europa League-matchen mot Liverpool på torsdag.

Poole debuterade för United med ett kort inhopp i hemmamatchen mot Midtjylland. I ligaspelet har Timothy Fosu-Mensah föredragits (vilket delvis kan förmodas bero på att holländaren kan spela på fler positioner) men Fosu-Mensah är inte registrerad för spel i Europa League. U21-spelare får registreras på b-listan i Europa League men endast under förutsättning att de har varit i klubben minst tre år och Fosu-Mensah kom ju till United först i september 2014.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS