United fördömer sånger om Hillsborough

Under gårdagens Europa League-match mellan Liverpool och Manchester United hördes vidriga sånger om Hillsboroughkatastrofen från Uniteds supportrar. I ett uttalande på fredagen fördömer United dessa sånger.

Det har alltid varit Manchester Uniteds position att sånger av den här typen, som refererar till historiska tragedier, inte har någon plats i sporten och inte reflekterar klubbens värden. Vi diskuterar med våra supportergrupper för att söka deras stöd för att förhindra den här typen av beteende i framtiden,” säger United i uttalandet.

För mer information i ämnet rekommenderas Andy Mittens kolumn i National.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS