Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Smalling ensam Unitedspelare i engelska landslaget

Chris Smalling är ensam Manchester United-representant i den engelska landslagstrupp som Roy Hodgson tog ut inför träningslandskamperna mot Tyskland och Holland. I det engelska U21-landslaget representeras United av James Wilson. EM-kval mot Schweiz väntar.

Smalling behöver dock inte vara ensam Unitedspelare på planen. Holland har tagit ut Daley Blind och Memphis Depay i truppen till matcherna mot England och Frankrike. Den tyska truppen verkar ännu inte vara uttagen, men det skulle inte förvåna om Bastian Schweinsteiger är med där.

I Frankrike blir Anthony Martial ensam Unitedrepresentant i träningsmatcherna mot Holland och Ryssland. Det finns alltså ingen plats i truppen för Morgan Schneiderlin. ”Det är inte det att jag inte litar på Morgan, jag vet vad han kan göra,” säger förbundskaptenen Didier Deschamps. ”Men innan [jag] tar det slutliga beslutet [om EM-truppen] är det viktigt att N’Golo [Kante] kommer med oss för att ge oss fler svar.

Slutligen noterar vi att Angel Gomes ska spela en turnering med Englands U16-landslag.