Fellaini: Jag är ingen smutsig spelare

Marouane Fellaini får regelbundet kritik för sitt fula spel. Senast var det den förre domaren Howard Webb som kallade honom en ”thug” (ett uttryck som används för att beskriva våldsamma, oftast kriminella, personer) (ESPN FC). I en intervju med BBC slår dock Fellaini tillbaka.

Jag vill inte armbåga någon, jag försvarar bara mig själv. Jag är en fysisk spelare, jag gillar att vinna min duell, så är engelsk fotboll också. Men jag är inte en smutsig spelare.

Jag försvarar bara mig själv, som jag sa. Jag gillar att vinna min duell när jag spelar en match. I England är det många fysiska dueller, om du vill vinna matchen måste du vara aggressiv. Jag vill aldrig skada en spelare eller vara dålig, nej jag är inte så. Jag försvarar mig bara.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS