Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 15/16 – vecka 14

I veckans lånekoll blir det mest rapporter om skador. Nick Powell ser ut att missa resten av säsongen och Kieran O’Hara gick skadad när han väl skulle fått chansen.

Tyler Blackett, Celtic, var som vanligt inte med i Celtics trupp.

James Wilson, Brighton, hoppade in sista kvarten vid ledning 2-1 borta mot Birmingham. Wilson var pigg men det blev inga fler mål och Brighton tog en ny seger och hakar på i toppen.

Ashley Fletcher, Barnsley, startade men spelade endast 63 minuter innan han blev utbytt, vid underläge 0-1. Barnsley kvitterade sedan till 1-1 men bortalaget Chesterfield knep alla poäng efter att den gamle FC United-spelaren Oliver Banks avgjort på slutet. Barnsley tappade därmed viktiga poäng i jakten på playoff, man är nu sex poäng från den sista playoff-platsen.

Kieran O’Hara, Morecambe, blev kvar på bänken matchen igenom när Morecambe förlorade borta mot Degenham & Redbridge med 2-1. O’Hara missade dock hemmamötet med Hartlepool på grund av en skada, oturligt för honom då målvakten Barry Roche återigen blev utvisad och den här gången hade Morecambe ingen målvakt på bänken utan fick avsluta matchen med en utespelare i mål. Matchen slutade 2-5.

Victor Valdes, Standard Liege, spelade hela mötet med Kortrijk som slutade 1-1. Trots att Standard Liege åkte på en tidig utvisning, redan efter 12 minuters spel, lyckades man alltså få till ett oavgjort resultat.

Nick Powell, Hull, var inte med när Hull förlorade stort borta mot Derby med 4-0. En utvisning hjälpte inte men en tung förlust mitt i toppstriden. Det troliga är att Powell missar resten av säsongen med den lårskada han ådragit sig och han var således inte heller med när Hull spelade 2-2 borta mot Huddersfield.