Positiv uppdatering från Shaw

Luke Shaw kommer med en positiv uppdatering på sin Instagram, där han skriver: ”Träningen utomhus går väldigt bra. Kan inte vänta på att få vara tillbaka på planen med laget.

Shaw har varit ute sedan september med ett dubbelt benbrott. Han har en minimal chans att vara tillbaka i spel innan säsongen är över men det troliga är att han får vänta till nästa säsong. Drabbas han inte av något bakslag ska han emellertid vara redo för en full försäsong.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS