Rio Ferdinand lanserar Legacy Foundation

Rio Ferdinand, tillsammans med Mark Noble och Bobby Zamora, har lanserat Legacy Foundation. Stiftelsen har som mål att erbjuda billigt och bra boende i fattiga områden, där bostäderna kommer byggas runt idrottsanläggningar och allaktivitetshus.

Vi kommer alla från kommunala bostadsområden (council estates) i fattiga stadsdelar och vi ville alla ge något tillbaka till samhället där vi växte upp,” säger Ferdinand, som föddes i Peckham i London.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS