Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Moss dömer ligaavslutningen

Premier League meddelar att Jon Moss, tillsammans med assisterande domarna Holmes och Lennard samt fjärdedomaren Scott, kommer att döma Premier League-matchen mellan Manchester United och Bournemouth på söndag.

Moss har dömt fyra Unitedmatcher den här säsongen och det har blivit idel segrar: hemma mot Tottenham, Swansea och Sheffield United och borta mot Everton. Moss har hittills varit en väldigt lyckosam domare för United: elva segrar och en oavgjord (0-0 mot Tottenham i december 2014) på tolv matcher.

Moss har dömt Bournemouth fem gånger, den här säsongen deras 4-3-seger borta mot West Ham. Totalt har Bournemouth resultatraden 2-2-1 med Moss som domare.

Han har inte dömt någon match mellan klubbarna förut.

Mark Clattenburg, som ska döma United i FA-cupfinalen och sedan också döma Champions League-finalen, dömer matchen mellan Arsenal och Aston Villa.