Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Pardew: Med lite assistans från domaren kunde vi ha gjort det bättre

Alan Pardew var inte så värst belåten efter FA-cupfinalen. Han fokuserade mest på domaren, dels var han bitter på att Mark Clattenburg blåste frispark istället för att ge fördel för Connor Wickham och han tyckte att Wilfried Zaha skulle ha fått straff i en duell med Wayne Rooney.

Jag var verkligen besviken på beslutet med Connor, för du kunde se att han skulle komma upp först och fördelen var verkligen med oss. Jag tycker också att Rooneys tackling på Wilf var en straff.

Annars var han stolt över sina spelare: ”Spelarna har gett mig allt idag. Vi spelade med hjärta, passion. Det var en fantastisk cupfinal. Manchester United gjorde samma och det var jämnt. Det kunde ha gått åt endera hållet, tyvärr gick det inte vår väg.

Han var inte lika bitter när Crystal Palace tog ledningen.

Jag njöt av det ögonblicket! I en cupfinal som en manager är det svårt att njuta. Om ni förlåter mig för min dans, det är för att jag njöt.

Dansar bäst som dansar sist.


Citat: Sky Sports, ESPN FC