Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Independent tror att Mourinho presenteras idag

Den officiella bekräftelsen närmar sig. Mark Ogden på Independent tror sig veta att José Mourinho kommer att presenteras som manager för Manchester United den här veckan.

Ogden skriver att Mourinho och United är överens om ett treårsavtal och att Mourinho får tio miljoner pund i årslön. Mourinho ska också få fem miljoner pund i bonus om United vinner Champions League och två miljoner om United vinner Premier League.

Problemen med image rights och trademarks ska nu vara lösta. BBC:s Simon Stone håller med Ogden om att detaljerna i kontraktet nu är lösta. Stone nöjer sig dock med att säga att Mourinho presenteras innan veckan är slut.

Mourinho ska i alla händelser till Old Trafford den 5 juni, då han ska leda ett engelskt lag mot ett världslag i en välgörenhetsmatch.