Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Officiellt: Ett år till för Michael Carrick

Michael Carrick kommer att spela för Manchester United även säsongen 2016/17. Idag meddelas att Carrick har skrivit på ett nytt ettårskontrakt.

Nästa säsong gör Carrick sin elfte säsong i United. Han har spelat 421 matcher och gjort 23 mål för klubben. Under sin tid i klubben har han bland annat vunnit fem ligatitlar, Champions League, FA-cupen och ligacupen.

Michael Carrick:

Den här fantastiska klubben har varit en del av mitt liv de senaste tio åren, så jag är mycket glad att den här otroliga resan fortsätter. Det är fantastiskt att få möjligheten att arbeta under José Mourinho, som har uträttat så mycket under sin managerkarriär. Jag skulle vilja tacka fansen för deras lojala stöd. Att vinna FA-cupen var speciellt och, förhoppningsvis, kan vi gå vidare och vinna fler titlar i framtiden.

José Mourinho:

Michael är en väldigt intelligent mittfältare och han läser spelet fantastiskt. Jag är glad att han har förlängt sitt kontrakt. Hans form det här året visar hans kunnande och han njuter av spelet lika mycket som någonsin. Michael har massor av erfarenhet från sina många år i klubben och den kunskapen kommer att vara ovärderlig för mig. Jag ser verkligen fram emot att arbeta med honom.