Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: De Gea, Kanté, Zlatan

I Sunday Times påstår Duncan Castles att David de Gea har en Real Madrid-klausul i sitt kontrakt med Manchester United. Klausulen säger att De Gea kan lämna United för Real för 47 miljoner pund, men klausulen upphör på onsdag. Castles påstår också att Reals president Florentino Pérez har sagt åt landslagsspelarna från Real att övertyga De Gea att flytta till Spanien.

Vi tror att det hela är bullshit.

N’Golo Kanté skulle vi förstås välkomna i Manchester United. Därför tar vi förstås notis när Mirror påstår att José Mourinho ska vara beredd att aktiveras Kantés utköpsklausul. Tyvärr är det inte mycket i artikeln som andas trovärdighet.

Också på Mirror hävdas det att Zlatan Ibrahimovics flytt till Manchester United är i fara då Zlatan vill spela OS för Sverige. Spelare som deltar i OS missar försäsongen och säsongsinledningen och det skulle näppeligen vara önskvärt, då Mourinho vill få en flygande start som manager.