Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens Pogba: Övergången inte ur startblocken än

Det spekuleras konstant om att Manchester United ska värva Paul Pogba från Juventus. På lördagen rapporterar emellertid både BBC och Manchester Evening News att någon övergång ännu inte är nära förestående.

Båda publikationerna, genom skribenterna Simon Stone och Stuart Mathieson (den på MEN som är värd att lyssna på), skriver övergången ”inte ens har lämnat startblocken”. United ska ännu inte ha inlett några diskussioner med Juventus. Pogba sägs föredra en flytt till Real Madrid medan Juventus fortfarande hoppas att mittfältaren ska välja att stanna i Italien och skriva på ett nytt kontrakt.

Samtidigt skriver Guillem Balague för spanska AS att Real Madrid anser att priset som nämns är ”galet”. United ska pusha för en snabb affär för att undvika en batalj med Real. Balague hävdar att United har bestämt möte med Juventus under nästa vecka för att diskutera en övergång.

På Twitter noterar Balague att det skulle representera nya tider ifall Manchester United får spelaren som Real Madrid vill ha.