Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Giggs gör Scholes sällskap i Indien

Den indiska futsalligan Premier Futsal har redan presenterat Paul Scholes som spelare och nu är det klart att Scholes får sällskap av Ryan Giggs i turneringen. Giggs tackade nyligen för sig i Manchester United och kommer nu alltså att spela futsal i Indien.

Turneringen börjar om ett par dagar och pågår sedan i nio dagar. Giggs kommer att spela för Mumbai medan Scholes kommer att spela för Bengaluru.

I andra nyheter rapporterar Andy Mitten för ESPN att Derek Langley har fått sparken från Manchester United. Langley var rekryteringsansvarig och har jobbat för United i 16 år. Det spekulerades tidigare i år i att han skulle lämna posten frivilligt men att han då övertalades att stanna. Langley är en av många som får lämna United i en omfattande pågående omstrukturering.

Nicky Butt är sedan tidigare klar som ny akademichef och han får sällskap av Nick Cox som blir verksamhetschef för akademin.