Marriner dömer på söndag

Det blir Andre Marriner som får den stora äran att döma Manchester Uniteds första ligamatch säsongen 2016/17, det meddelar Premier League på sin hemsida. United möter, som ni säkert vet, Bournemouth på bortaplan på söndag, med avspark 14.30.

Marriner är en rutinerad domare och har dömt Premier League sedan säsongen 2004/05. Hans senaste Unitedmatch var 1-0-segern mot Everton på Old Trafford i april. Totalt har han gjort 24 Unitedmatcher (15-1-8).

Bournemouth har bara haft Marriner som domare sex gånger. Förra säsongen dömde han deras oavgjorda bortamatcher mot Swansea och Leicester. Sydkustlaget har totalt 2-2-2 med Marriner som domare.

Söndagens match blir första gången Marriner dömer en match mellan United och Bournemouth.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS