Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 16/17 – vecka 32

Det är hittills bara en enda spelare som varit i aktion och endast två spelare som är utlånade, men vi kan räkna med att fler följer efter under de kommande veckorna. Här är i alla fall säsongens första lånekoll!

Adnan Januzaj, Sunderland – Han inledde på bänken i bortamötet med Manchester city men vid underläge 1-0 och ungefär halvtimmen kvar kom Januzaj in istället för Duncan Watmore. Januzaj var företagsam och låg bakom Sunderlands kvittering sex minuter senare. Ett piggt inhopp överlag, och något han verkligen behöver bygga vidare på efter egentligen två misslyckade säsonger. Till det negativa ska vi lägga hans hörnor som var helt misslyckade. Ingen stor sak, speciellt med tanke på att han är en Unitedspelare, men för ett lag som Sunderland är detta viktigt i en sådan bortamatch.

Guillermo Varela, Eintracht Frankfurt – Bundesliga har inte startat ännu men det blir ett bra test för Varela att försöka ta en plats i ett Bundesliga-lag.