Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Reserverna: Man city – Man Utd 1-1

Det blev delad pott i derbyt mellan city och United som spelades på Etihad. Matt Willock gav United ledningen i den första halvleken innan city kvitterade i mitten av den andra halvleken.

city inledde klart bäst och borde också tagit ledningen redan efter sju minuters spel men avslutet från anfallaren var undermåligt. United hade svårt att hålla bollen inom laget men stack ändå upp och tog ledningen efter 25 minuter. Harrop spelade till Willock som ordnade resten med en fin löpning och ett fint avslut.

city jagade sedan kvittering och när Demetri Mitchell tappade boll kunde hemmalaget kvittera i den 63:e minuten. Kort därefter blev Mitchell också utbytt.

Båda lagen hade sedan chanser att ta alla tre poäng men matchen slutade oavgjort.

I ett tämligen blekt United var det återigen Axel Tuanzebe som stack ut. Försvararen var dominant matchen igenom och är alldeles för bra för reservfotboll. Nämnas bör också Matt Willock som gjorde ett fint mål, vilket inte är att underskatta när laget har svårt att skapa målchanser.

Manchester city – Manchester United 1-1 (0-1)

Uniteds mål: Willock (25)
United: O’Hara; El Fitouri, Tuanzebe, Poole, Riley; Redmond, Willock; Scott (Buffonge 70), Harrop, Mitchell (Hamilton 65); McTominay (Dunne 94)


Källa: www.manutd.com