Reserverna: Tottenham – Man Utd 1-1

Lite under radarn spelade reserverna bortamatch mot Tottenham under fredagsförmiddagen. Joe Riley gav United ledningen innan Spurs kvitterade i en match som slutade 1-1.

Två överraskningar i startelvan fick vi se denna fredagsförmiddag i London. Sean Goss var tillbaka efter lång skadefrånvaro och Dean Henderson, som är på ungdomslån i Grimsby, kom in i laget. När det gäller ungdomslån kan man användas i båda lagen vid behov. För Uniteds del började det bra då Joe Riley, som var en av planens främsta senast, gav United ledningen efter 21 minuters spel när han lurade en försvarare innan han placerade in ledningsmålet, fint framspelad av comebackande Sean Goss.

Spurs behövde dock inte vänta länge på kvitteringen. Elva minuter senare var den ett faktum sedan Ro-Shaun Williams blockerat ett skott, vilket lurade Dean Henderson som redan slängt sig och returen kunde enkelt slås i mål av en Tottenhamspelare.

Inledningen av den andra halvleken blev lugn. Båda lagen hade svårigheter att få till de riktigt stora målchanserna. Spurs var dock det lag som låg närmast ett segermål inför ögonen på Maurino Pochettino när Dean Henderson stod för en svettig räddning och i anfallet efter stod Regan Poole för en viktig blockering. För Uniteds del var målchanserna få, och när domaren blåste för full tid och resultatet stod 1-1 betydde det att United fortfarande inte har någon bortavinst. Trenden med ett mål framåt håller dessutom i sig.

Tottenham – Manchester United 1-1 (1-1)

Uniteds mål: Riley (21)
United: Henderson; Williams, Tuanzebe, Poole, Riley; Goss (Kehinde 77), El Fitouri; Olosunde (Warren 82), Willock, Harrop (Mitchell 58); Redmond