Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Bilder och video: Manchester United-spelaren Victor Nilsson Lindelöf

Embed from Getty Images

Att Victor Nilsson Lindelöf nu är en Manchester United-spelare kan väl ingen svensk Unitedsupporter ha missat. Här följer några bilder och ett videoklipp från gårdagen, då han var i Manchester för att göra den obligatoriska läkarundersökningen och skriva kontrakt.

Vi börjar med Victor Lindelöfs morgonhälsning på Twitter.

Han har Instagram också och där ser han fram emot att få komma igång.

Den 8 juli går flyttlasset till Manchester och natten mellan den 15 och 16 juli får vi förhoppningsvis se honom spela match mot LA Galaxy. Den officiella debuten kan komma mot Real Madrid i Uefa Super Cup den 8 augusti. Den 12 augusti drar så Premier League igång, för Uniteds del med en hemmamatch mot West Ham (datum för den matchen bekräftas om några veckor).

Så några bilder från gårdagen…

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images