Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matcher spikade: Söndagspremiär för Manchester United

Det är nu bekräftat när de inledande matcherna i Premier League (till och med 30 september) kommer att spelas. För Manchester United blir premiären mot West Ham United söndagen den 13 augusti klockan 17.00. Matchen sänds på Sky Sports i England.

Efter matchen mot West Ham följer tre lördagsmatcher mot Swansea (b), Leicester (h) och Stoke (b). De tre matcherna visas också på teve i England. Därefter en söndagsmatch för Romelu Lukakus (?) Manchester United hemma mot Wayne Rooneys (?) Everton.

Embed from Getty Images

De två sista matcherna i september (Southampton borta och Crystal Palace hemma) går på lördagar klockan 16.00. Därmed är det matcher som vi riskerar att gå miste om på svensk teve.

Premier League-programmet i augusti och september:

  • Söndag 13 augusti 17.00: West Ham (h)
  • Lördag 19 augusti 13.30: Swansea (b)
  • Lördag 26 augusti 18.30: Leicester (h)
  • Lördag 9 september 18.30: Stoke (b)
  • Söndag 17 september 17.00: Everton (h)
  • Lördag 23 september 16.00: Southampton (b)
  • Lördag 30 september 16.00: Crystal Palace (h)

Säsongens första Premier League-match är Arsenals hemmamatch mot Leicester, som spelas fredagen den 11 augusti klockan 20.45. Mästarna Chelsea visas inte på teve i England i den första omgången. Före Uniteds match mot Everton kan vi njuta av Newcastles hemmamatch mot Tottenham (avspark 14.30). På lördagen i premiärveckan visas Watford mot Liverpool (13.30) och Brighton mot Manchester city (18.30) på teve i England.

Spelschemat i sin helhet »