Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Bilder och video: Säsongens första träning med nyförvärven Romelu Lukaku och Victor Lindelöf

Manchester United är i USA och har intagit UCLA:s träningskomplex för att förbereda sig inför säsongen 2017/18. Igår hölls den första gemensamma träningen för säsongen och de båda nyförvärven Romelu Lukaku och Victor Nilsson Lindelöf var givetvis på plats.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Luke Shaw och Ashley Young avlutade den förra säsongen med skador. Av bilden nedan framgår emellertid att de nu är i tillräckligt bra skick för att träna med laget. Sen om det också betyder att de är redo för att spela match får framtiden utvisa.

Embed from Getty Images

Marcos Rojo var med på listan över spelare som reste till USA. Han syns inte på träningsbilderna och det är inte att vänta heller. De rapporter vi har fått är knapphändiga men det har talats om att en comeback i oktober ska vara möjlig.