Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

En framtida svensk/dansk supporterklubb eller fortsatt skandinavisk?

Stor undersökning bland våra medlemmar.

Manchester United Supporters Club Scandinavia jobbar med ett projekt som tittar på om det framöver ska satsas på en gemensam skandinavisk supporterklubb eller om det finns ett tillräckligt stort intresse i Sverige för att skapa sin egen nationella supporterklubb. Projektgruppen består av sex personer, två var från Sverige, Norge och Danmark.
I samband med detta har projektgruppen nu skapat 14 frågor som vi önskar så många svar på som möjligt från våra medlemmar i Sverige.

Undersökningen skickas ut på mail från klockan 12.00 måndagen den 21 augusti till alla medlemmar som har registrerat sin e-postadress (inkluderat de som inte har förnyat sitt medlemskap) hos supporterklubben. Undersökningen är tillgänglig i en vecka, till och med måndagen den 28 augusti.

VD i Manchester United Supporters Club Scandinavia, Bernt Hjørnevik, säger: ”För att skapa oss en så bra utgångspunkt som möjligt för den fortsatta processen är det viktigt att så många som möjligt av våra svenska medlemmar svarar på undersökningen.”

Vi skulle därför uppskatta om du kan använda fem minuter av din tid och svara på våra frågor.