Rom Rom Romelu, Romelu Lukaku

Manchester Uniteds anfall leds numer av Romelu Lukaku, som har inlett Unitedkarriären med sex mål på sex matcher. Iförd tröja nummer 9 är det tänkt att Lukaku på söndag ska pulverisera sin gamla klubb Everton.

Som ny anfallare i United dröjde det givetvis inte länge innan Lukakus namn började sjungas på läktarna. Radamel Falcao-ramsan testades, liksom den om Marouane Fellaini. Men att skriva om sånger fungerar sällan och redan i Makedonien föddes en ny sång.

Rom Rom Romelu,
Romelu Lukaku,
Man United’s number 9,
Romelu Lukaku.

Sången hördes sedan på Old Trafford i säsongens första hemmamatch, då West Ham besegrades. Sångens storskaliga debut var dock i bortamatchen mot Stoke i lördags.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2018 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS